Kezdőoldal » Otthon » Kert » Az igaz hogy tilos vasárnap,...

Az igaz hogy tilos vasárnap, és reggel 9 óra előtt füvet nyírni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 09:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
este 8kor is lehet füvet nyírni. akkor már nincs olyan döglesztő meleg, és még bőven nem alszik a nép.
2011. júl. 10. 11:10
 12/14 hell-ikon ***** válasza:

ÉN örülnék ha nálunk is lenne valami hasonló...

Az egyik szomszédomnak az heppje, hogy mindig vasárnap délután pontban 2-kor jut eszébe füvet nyírni ahelyett, hogy pihenne, emésztené a jó kis vasárnapi ebédet. Én ekkor meg Forma 1-et néznék (és hallgatnék is természetesen). Nem túl nagy terület, de -feltételezem- öreg nyírógéppel teszi mindezt ami piszkosul hangos, egész futam alatt elbíbelődik vele, csukott ajtó, ablak, lehúzott redőny mögött is muszáj vagyok felhangosítani a tévét, hogy halljak is belőle valamit.

A másik kedvencem amikor egy eső után teszi mindezt, a még nedves fűvel... na azt aztán nem kívánom senkinek...

2011. júl. 10. 12:38
 13/14 anonim ***** válasza:
12:38! Nálunk az egyik szomszéd szokott flexelni, a szomszéd meg dobolni. Szóltunk nekik, hogy legalább dél és fél négy között ne csinálják, és láss csodát, nem csinálják.
2011. júl. 10. 15:08
 14/14 hell-ikon ***** válasza:
Te a szerencsések közé tartozol, akinek a szomszédjával lehet beszélni, szépen megkérni. :)
2011. júl. 11. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!