Motoros fűkaszába milyet érdemes venni?
Sthilek a legjobbak, tapasztalatból mondom volt fs240-es kezem alatt gyengének találtam nagy fűnél, aztán kezem alá kaptam melóba egy fs260-ast és qrvajó kasza 2,7LE minden pénzt megér ennél gyengébb lóvas kaszát kerüld.
késsel, damillal mindent visz.
Stihl, Husqvarna de az oleo mac is egy bombajó kasza meg talán a makita csak sok rosszat olvasni utóbiról. Van amiben az egyik van amiben a másik a jobb.
Stihl: dizájn, tömeg/használhatóság szerintem nagyon ott van, van mindenhol cucc hozzá, hevederrel 8 órát is lenyomsz meg se érzed.
Husqvarna: csapágyas pl: tx35-ös damilfej vagy nagyobb stb. Hát ezt a stihlnek kellet volna kitalálnia nem is értem miért nem lincenszeli, több szempontból is jobb, egy részről kevésbé kopik és fele annyiba kerül, mint a stihlé. A dekompreszzor máig megvan az új gépein, stihnél is volt de felváltotta a könnyű rúgos inditó szerkezet ami szerintem viszi a primet, mert a dekó szelep idővel hibvaforrás is lehet.
oleo mac: koppint komolyan az olasz főleg husqvarnától, de egy valamiben jó, hogy a régi csúcs fűkaszája oleo mac 755 master legendásan tartós gép, de melette órmotlan és nehéz 11kg igaz 2,8LE és bivaly erős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!