Nagyon megtetszett egy fenyő, hogyan vághatnám ki?
De én a logikát sem értem. Miért akarod kivágni, ha tetszik? Mit teszel vele, ha kivágtad? Hazaviszed? Tényleg nem értem.
Készíts róla fényképet, ha tetszik!
Persze, el is higgyük?!
Nálunk tavaly vágtak ki egy csak 7-8m-es, de nagyon sűrű ezüstfenyőt. Profi cégtől, profi láncfűrészekkel, gépekkel. 1-2 órát el voltak vele ketten, mire kivágták, mert szintén közel volt a villanyvezetékhez, házakhoz, ezért dönteni nem lehetett. Így sem volt éppen hangtalan. Már csak a láncfűrészek beindítása sem. Utána még vagy fél napig hordtuk a gallyakat, ágakat, egy kisebb hegy lett belőle.
Ezzel szemben két hülye gyerek, éjszak, sötétben, egy sokkal nagyobb fát egy kézi fűrésszel fél óra alatt nyomtalanul eltűntet. "Hihető" történet mondhatom.
Irigyellek benneteket, hogy ennyi ráérő időtök van, hogy ilyen kamu kérdéseket, válaszokat találtok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!