Kikészít a szomszédom, sürgősen el kell határolódnom. Milyen megoldást javasoltok 6méter hosszú szakaszon,2m magasan térelválasztásra? SOS!
Ami szerintem szuper, az a borostyán. Nálunk úgy van, hogy csináltunk egy fémrácsot a kerítéstől kb. fél méterre, arra fut. 3-4 hetente be kell fűzni a rácsba. Kell neki 1-2 év, mire megnő, onnantól meg csak le kell vágni a felesleges részeket. Minél sűrűbben ülteted, annál előbb kész.
Arra a pár évre meg, amíg megnő, mehet a nádszövet.
A fagyal is jó megoldás ilyen célra. :)
Bár nálunk a leylandi ciprus vált be hasonló okok miatt. :)
Pffááá... :) Én már tuti visszaszólogattam volna neki. Egy idős hölgyemény? Jahj... Csak ugye, az embernek mégis szomszédja, s gondolom nem akartok rosszba lenni vele...
A tuja szerintem is tök jó megoldás... Igaz, nem egyből lesz hatalmas övénykerítésed, de ha megnő (elég gyorsan egyébként) akkor gyönyörű még látványra is.
üdv.
Köszönöm válaszaitokat, sajna a tuja nem megoldás, lehet, hogy a talaj rossz...2 éve ültetük, ppen hogy ey piit nőtt, az egyik el is száradt, összefüggő meg szerinem sosem lesz :(
Nem vagyunk nagy kertészek, de biztosan megtanulható...
Majd rákérdezek kertszetben is, holnp megyek homokért a homokozóba ... nem idős nénike, hanem egy egész csaláőd :) így vannak szocializálódva, nekik ez természetes.
Nyugdíjasok lettek, túl sok az idejük. Én meg nem akarok nagytestvért az arcomba :D Az egész telkünk párhuzamosan fut az övékkel, végig nyomon kísérik munkásságomat :)
Van műsövény, de drága és olyan, mint a műfenyő: csúnya :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!