Hogy építsek így medencét? Mire figyeljek?
Szeretnék venni egy merev falú (kerek) medencét, vízforgatóval. Nem túl nagyra gondoltam, csak egy akkorára, amiben kényelmesen elfér 5-6 ember egy délutáni pancsoláshoz.
Szóval, még soha nem csináltam ilyesmit, így fogalmam sincs, hogyan kezdjek hozzá. A lényeg, hogy szeretném süllyeszteni a földbe.. Úgy nézzen ki, mint egy épített medence.
Gondoltam arra, hogy mikor már lent van a földben, akkor körbe rakom kerti járólappal, esetleg lebetonozom körbe...
Kell a medence alá valami fólia? Télen nem fagy szét a medence fala?
Csinált már valaki hasonlót?
Előre is köszi a segítséget!
A föld nyomását?? :)
Igazság szerint neten láttam az ötletet, de csak 2-3 képben volt felvázolva az elkészítése, amiből igazából semmi lényegeset nem tudtam kideríteni.
Annyit írt alá az illető, hogy a baumaxban vett egy merev falú medencét, és simán lesüllyesztette... Kiásta a helyét, és belerakta a medencét. Körbe szórta sőderrel, ami olyan hatást kelt, mintha igazi épített medence lenne.
Még annyit írt alá, hogy szivattyúval szedi ki belőle a vízet...
ezeket szokták leásni [link]
azok az olcsó medencék tescos meg obis nem alkalmas arra hogy leássuk esetleg ha előtte körbebetonoztad és ugy helyezed bele mert azok a földet vagy bármi mást nem bírnak el tehernek.
Szerintem itt sok hasznos dolgot találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!