Medence krízis! A többi infó lent. Szerinted?
Nagyon szeretnék egy nagy medencét! Lehetőleg olcsót, de ha drága akkor részletfizetéssel megoldani! Milyen medencéket ajánlotok? Mekkora legyen? Hogy tartsam tisztán? Mit tegyek a medence alá? Egy nyarat ki bír egy feltöltéssel?
Én kb. 305 cm átmérőjűre vagy 366 cm átmérőjűre gondoltam, de érdekel a véleményetek! Ha még eszetekbe jut valami írjátok le! Köszi
kezdésnek vegyél viszonylag olcsón kapható, önmagától (ill. a víztől) felállósat. pár ezres csak, van vízforgatója. lehet kapni alá való takarót, sőt borítót is. én nem költök baromi drága víztisztítókra, veszek 5l sima hipót, bele a vízbe és 1hónapig a legnagyobb kánikulában is tökéletes, max le kell fölözni a belehullott vacakokat. nincs hipószaga, de lehet kapni mindenféle csodaszereket is, ha az jobban bejön.
a miénk 366cm átmérőjű és 1m a mélysége
Első válaszoló, hol lehet "pár" ezresért venno medencét? Engem is érdekelne. :D
Én olyan 20 000 ft körül látok mindenhol, 3 m átmérőjű, vagy amit te is írsz. Én is szeretnék a gyerekeknek, ha lehet olcsón. Úgy gondolom ezek a medencék nem érnek ennyi pénzt meg.
első vagyok, csak még annyit hozzá, a miénk már a 3. nyarat tapossa. :)
az egyenes talajra valóban vigyázzni kell, mi nálunk is egyengetni kellett a füvet alatta. :)
és valóban pár ezres egy igazi, ásott, betonozott medencéhez képest, amibe pár milla a gépészet is :))
auchanban most 15-20e ft körül már kaphatók nagyok, a takarót kellett cseréli idén rajta (kutya megrágta) az volt 3600ft.
ja és vanmég kb. 2e ft villanyköltséged is, ha használad a szűrőjét. :) ( mi már nem szoktuk, úgyis cserés havonta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!