Bontott téglából "teraszt" érdemes csinálni?
Üdv!
Semmivel nem kell lekezelni, a sóderágy bőven megfelel neki. Miután leraktad sóderhomokkal a réseket is fel kell tölteni.
Az a lényeg, hogy sóderágyban ne keletkezzen "vízszem" azaz a tégla alatt ne álljon a víz.
Sok sikert!
De igen, le kell kezelni, de nem a fagyás miatt, hanem hogy a felület porózussága miatt ne menjen minden kosz bele és a színe megmaradjon.
Kőbalzsammal, vagy a Botament cégnek van Klinkerolaja, ezzel át kell kenni egyszer.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Közben utána olvasgattam, és a sóderre azt írták, nem jó, mert nem tudom eléggé tömöríteni: helyette inkább murva. Szerintetek?
Másik kérdésem a szegélykő (?). Kell? Nem igazán van rá pénzem, de félek, hogy a széle lesüllyed. Gondoltam azt is, hogy akkor, ha mindenképp kell, azt is téglából csinálva, hosszában állítva. Vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!