Melyiket válasszam kerítésnek? Betonpalát vagy hálot?
nekünk hatalmas kertünk van és sajna a kerités nagyon rossz!megkellene csinálni de zavar hogy belátni . szóval palán gondolkodunk amit hogy nelegyen szürke szine befestünk zöldre!!!!
de az kb 70m lenne mert nagyon nagy udvar. akkor kb 300ezerbe kerülne. ha pedig a másikat választanánk hogy lebetonozunk és ráteszünk drothálot és arra rá ilyen zöld szinü hálot sürübb minta szúnyogháló az 60 ezerből kijönne. de nemtudom mert a pala öröklenne nem????? ez a valami meg nem meg átis látni rajta valamennyire!!!tudna valaki ötletet adni?????nemtulságosan örölnék ha kikéne adnom a pénzt főleg ha megsznám kevesebbbőlis de egyszer csináljam meg normálisan nem?
Szóval van e valakinek ilyen????melyik a jobb?
Szia!
Egy fontos kérdés: Szeretnéd, hogy a kerítésen ki/be lehessen látni, vagy sem?
Ha szeretnéd, ha a kiváncsi szemek ne lássanak be, akkor a drótkerítés kilőve mindenképpen :D
Én a pala helyett valamilyen fa megoldást választanék, mert a pala rettenetesen ronda. Pl.: lamellás kerítés
Nemszeretném hogy belássanak semiképp!!!!a pala a szürke szine nem tetszik nekem sem de én befesteném zöldre!van pala festék és azzal!
elő meg utjákat akatok leylad ciprust mert az gyorsan nől!!!Várom a többi választ:))))köszönöm az eddigieket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!