Egy folyton termő eper palántának mekkorának kell lennie?
Vettem ilyen folyton termő palántát, és 1 hét alatt nem volt hajlandó nőni egy picit sem. Virágok sincsenek rajta.
A sima eperpalánta meg már olyan nagy, és egy csomó kis zöld eper van rajta.
Mekkorának vetted?
Lehet, hogy még a gyökerei növesztésével foglalkozik, főleg, ha szabadgyökeresen vetted.
Majd kirúgja magát.
Igen,ő sajnos elég nehezen tér magához,de nézd meg jövőre,kiirtani sem tudod,és szaporodik mint a tarack,és ha jó a föld, nagy eprek lesznek rajta. Nekem is van egy rész amit idén ültettem be,és eléggé gyengélkedik,mondjuk virágot hoz,és termés van rajta,de még nem ehető,de a tavalyi ültetvényről,máj 17. óta mindennap szedünk epret.
A kérdésre a válasz:8cm-es az már megfelelő,de ha nagyon hosszú a gyökere,vágjuk vissza 10 cm hosszúságúra. Nagyon vízigényes,de meghálálja.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!!!
Ahogy figyelgetem, mintha összekapta volna magát, és már elkezdett nőni. Na de annyira nem túlozta el. Viszont a kis zöld eper, az már egész jól nő rajta. Akkor nem aggódom, majd idővel elkezd növekedni, és virágot hozni.
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!