Kezdőoldal » Otthon » Kert » Cannabis termesztéshez mi...

Cannabis termesztéshez mi szükséges?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 18:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó neki a 24 órás fény.

Amihez mellesleg speciális világítótest kell.

2011. jún. 2. 15:00
 12/29 A kérdező kommentje:
köszönöm
2011. jún. 3. 06:45
 13/29 anonim ***** válasza:

1Kertész! A kérdezőnek szántam a hozzászólásom!

(8.49)

2011. jún. 3. 10:25
 14/29 anonim ***** válasza:
90%
Nem sok köze van 1kertésznek a kender termesztéshez. Törpesítő szer? az bmeg...
2011. aug. 30. 11:09
 15/29 anonim ***** válasza:

Ha törpésíted attól még nem változik meg a hatóanyag,csak nem foglal annyi helyet.Ugyan úgy tudod szüretelni és ugyan olyan marad,csak nem nő batár nagy döggé.

Attól mert valaki natúr kertészetet tanul nem azt jelenti ,hogy nem tanulgat önszántából mást.

2011. aug. 30. 11:15
 16/29 anonim ***** válasza:
Az oké, de teljesen fölösleges. Klónról/magról mehetnek 12be, és nem fognak megnőni.
2011. aug. 30. 13:09
 17/29 anonim ***** válasza:
72%
Ráadásul ahogy most nézem, 90 napos ÉVIje van.(annyi idő alatt terem le a legtöbb "drog"kender) :) Aztán csodálkozol ha rákos leszel.
2011. aug. 30. 13:12
 18/29 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó Te jó nagy marha vagy ám...
2011. aug. 30. 13:32
 19/29 anonim ***** válasza:
70%
Én vagyok a marha? Legalább 200 embert ismerek(itt Hollandiába:):)) Aki füvet termeszt, de senkitől se hallottam még, hogy törpesítő(LOL) hormont használ. :) De igen, biztosan én vagyok a marha, nem te vagy a segghülye.
2011. aug. 30. 13:37
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ne szívj annyit haver, ne égesd a fajtánkat... Hülyeségeket irkálsz ide, aztán még annyi eszed sincs, hogy észrevedd azt, hogy egy ember írta a válaszokat. Ráadásul még személyeskedésbe fogsz, ahelyett hogy leírnád mégis miért vagyok marha. Fogadjunk, hogy azt sem tudod, hogy mi az az ÉVI, ezért volt egyszerűbb valami primitív balfsz beszólást ejtened.
2011. aug. 30. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.