Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi a kiváló paradicsomtermés...

Mi a kiváló paradicsomtermés titka?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:

nincs titok.

Megfelelő fajtát megfelelő módon kell tartani.

2011. ápr. 25. 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:
A paradicsom először csak Amerika bizonyos részein termett meg, mert ott volt nekik elég meleg. Ha jó meleg van és elég vizet kapnak, biztos, hogy egészségesek és finomak lesznek! :) De nem vagyok szakértő, ezt azért nézd meg: [link]
2011. ápr. 25. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:

Nemrég olvastam egy kísérletet tudományos lapban.Elég morbid módon hangzik,de állítólag így:

A paradicsom teljes folyadékigényét emberi vizelettel fedezték. A vizelet,amennyiben valakinek nincs húgyúti fertőzése,steril,tartalmaz mindenféle nyomelemet optimális,a növény által felvehető formában és arányban.És a végeredmény:a legjobb paradicsom.Egyébként más kísérletről is olvastam,ez sem rosszabb:konyhakerti növényeket,amelyek termést hoznak,tehát nem gyökér és nem levélzöldségek,hanem pld paprika,paradicsom,uborka,eper stb.szürke szennyvízzel,azaz mosó-öblítővízzel,amely foszfáttartalmú,és ilyen-olyan egyéb vegyszereket is tartalmaznak-locsoltak,szintén élethosszig,tehát a teljes tenyészidejükben,a termésükben egyáltalán nem voltak fellelhetők ezek az anyagok,mivel a növények ezeket,mint tápanyagokat hasznosítják,bontják és átalakított formában építik be a szervezetükbe.(szuperfermentáció).Az esetlegesen a növénybe bekerülő káros anyagok a levelükben és a gyökerükben voltak fellelhetők. Érdekes,nem?

2011. ápr. 25. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Én újabban a tujámimat locsolom az emésztőgödröm tartalmával.

De azért a gyümölcsfákat kihagyom...

2011. ápr. 25. 21:41
 5/8 anonim ***** válasza:
Na az emésztőgödörben azért már akad ez-az,kaka,wc papír,konyhai zsíros lé.Ez azért másról szól.
2011. ápr. 25. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:
A paradicsomot rendszeresen öntözöd, permetezed a kórokozók és kártevők ellen, ezen kívül nagyon kis mennyiségben klórt juttatsz ki neki, mert ez az ízét javítja kicsit. Ezt az üvegházi talaj nélküli kultúráknál szokták alkalmazni néhány helyen, sajnos nem mindenhol. A klór segíti a jó íz kialakulását.
2011. ápr. 26. 16:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok érdekes választ mindenkinek!!! Tényleg érdekesek! :D
2011. ápr. 27. 09:15
 8/8 anonim válasza:
a szeretet és ha zongorázol nekik azt nagyon tudják szeretni Liszt Ferenc esetleg egy kis Bach
2011. máj. 7. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!