Kezdőoldal » Otthon » Kert » Melyik fák nőnek gyorsan?

Melyik fák nőnek gyorsan?

Figyelt kérdés

vettünk egy telket és nagyon kopasz szeretnék az udvarunkra egy szép nagy fát,de türelmetlen vagyok.szeretném ha árnyékot adna alá lehetne ülni,homokozót raknánk pici lányunknak alá.melek ezek a fák amik elég gyorsan nőnek.

esetleg képet is kérnék..

köszönöm:cs.csenge

2011. ápr. 20. 09:21
 1/9 titak ***** válasza:

Tényleg nagyon türelmetlen vagy.

Mindegy milyen fát ültetssz, mert mire akkora lesz, hogy az árnyékában elfér egy homokózó, melléje egy padocska amiről csodálhatod lányodat játék közben, addigra a pici baba már nem is olyan pici, és az se biztos, hogy még homokozik.

A fűzfa esetleg szóba jöhet, de közülük is a mutatósabb fajták lassabban növekszenek.

2011. ápr. 20. 10:16
 2/9 anonim ***** válasza:

csavart fűz......

csak érdemes minden tavasszal visszametszeni mert a "virága" nagyon zavaró...olyan mint a hóesés...

2011. ápr. 20. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:

nyárfa, nyírfa, kínai mamutfenyő.

Készíts pergolát, s futtasd vadszőlővel.

2011. ápr. 20. 23:49
 4/9 titak ***** válasza:

A pergola szerintem is jó ötlet. Vadszőlő helyet lehet bármilyen futónövény. Én (a helyedben) kipróbálnám a vadkomlót. Egyik ismerősömnek a télikertje van vele befuttatva. Nyáron árnyékol, télre elszárad és szabadon engedi a napsugarakat.

Az eddig felsorolt fák különben is allergiás reakciókat válthatnak ki - virágzáskor.

2011. ápr. 21. 17:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Sokba kerül ugyan, de ha egyszer beruházol rá nem bánod meg: vegyél óriásfát.Nagy konténerrel árulják,daruval kell elültetni, de azonnal van árnyat adó fád.Kérd ezt előre az egész családnak pl.karácsonyra.Neten utána tudsz nézni, hol mennyiért, milyet lehet kapni.
2011. ápr. 27. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Pl.mariuszkert.hu- (aki a nagyméretű fát ajánlotta)
2011. ápr. 27. 13:22
 7/9 anonim ***** válasza:

igen, ez szép és jó, csak ennek horror ára lesz...

És a nagy fék szeretnek belepusztulni az átültetésbe.

2011. ápr. 27. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:
fÁk
2011. ápr. 27. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezeket a nagy fákat szakemberek ültetik, és ha jól tudom garancia van rá.Egy utánajárást megér. A horror ár pl.70-80ezer Ft.

Hát tényleg nem 5-6 ezer, de nem is 1(egy) cm vastag a törzse.

2011. ápr. 27. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!