Melyek azok a virágok, amelyek folyamatosan virágoznának a teraszomon? Itt télen-nyáron 25-35 fok van.
Ha a muskátli kap vizet meg tápoldatot, akkor bírja a meleget is, meg az árnyékot is igazi rambók:) NEkem úgy van, hogy a muskátli ládájába beleültetek ilyen szúnyogriasztó növényt, ami ilyen futós hosszú zöld, leér a földig is, nagyon nagyon mutatós. Megpróbálok neked képeket küldeni, hogy nekem milyenek vannak.
Ezen az oldalon a legalsó, a hópehelyvirág, két piros muskátli közé szoktam rakni, csüngő edénybe.
Itt meg találsz olyat, hogy kerek repkény, ez a szúnyogriasztó, ezt úgy szoktam, hogy a balkonládába, két tő muskátli közé.
A teraszon kétoldalt pedig lobéliák csüngenek nekem, így gyönyörű az összkép.
Egyébként ezeken az oldalakon rengeteg ilyen apróvirágút találsz, direkt a balkonnövényeket választottam ki neked.
Ja és ne a sieberz oldalán rendeld meg őket, én mindig piacon szoktam venni, harmadannyiba kerülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!