Mennyiért vágná le valaki a kertemben a füvet hetente?
Figyelt kérdés
1300nm-es a kertem, kb. 2-2-5 óra míg lenyírom. Arra gondoltam, hátha lenne olyan valaki, aki szeretné kiegészíteni a bevételeit. No de mennyit kellene erre szánnom? Nincsen vastag bukszám, de ha nem kellene meghalnom hétvégenként a fűnyírásban, az jó lenne (nem egyenletes a talaj).2011. ápr. 14. 19:46
2/15 gfero válasza:
kb 500-800 ft-ért óránként találsz embert
3/15 anonim válasza:
én 1000-ért végattatom, egyetemista, de minden mást is megcsinál. és nagyon gyorsan dolgozik. keress egyetemistát.
4/15 anonim válasza:
sztem 4-5000Ft-ban gondolkodj.
én legalábbis ennyiért csinálnám, ha valaki megkérne rá.
5/15 anonim válasza:
Én megcsinálnám 1000-ért is, de attól is függ, mekkora a kerted.
6/15 anonim válasza:
1500ft a reális
de egy várost írhattál volna hátha már itt lesz olyan aki levágja
7/15 anonim válasza:
1000Ft...???
Ha csak egy buszjegy oda és egy vissza, az már 640.
9/15 A kérdező kommentje:
Pest megye, Tököl.
Köszi!
2011. ápr. 15. 07:17
10/15 anonim válasza:
Hát, tudod mikor csinálnék én meg ilyen munkát 1000 Ft-ért... kiröhögném, ha ennyit adna. Pedig általában én is csinálok ilyen munkákat, de ennyivel még nem nyomták ki a a szemem.
Szóval, legalább 3000 Ft-ot arra a 2 órára (ha tényleg 2 óra! - ha már több, akkor 4000-5000 Ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!