Mit lehet csinálni a virágommal, elég rosszul néz ki? (kép)
Figyelt kérdés
így néz ki: [link]
magyarán túl hosszú lett a szárból kinyúló izé, a levelei besárgultak, stb-stb. Mit lehet csinálni, hogy megjavuljon?
2011. ápr. 13. 18:33
1/7 anonim válasza:
Túllocsolod vagy éppen ki van száradva. A kettő tünetei nagyon hasonlóak.
Nincs sötét helyen?
2/7 anonim válasza:
Ez a virág elég csúnyán megfázott. Szedd le a sárga leveleket, az enyém is így járt anno, aztán gondosan ápolgattam, kapott tápoldatot is, most már nagyon szépen helyrejött, és van vagy 40-50 levele is a hétből. :)
3/7 anonim válasza:
Az enyém is hasonlóan járt, lecseréltem a földjét, és helyrejött...
Persze én tudtam hogy nm locsoltam sem túl sem "alul" és biztos voltam benne hogy nem fázott meg, nem volt huzatban....
Teljesen helyrejött....
4/7 anonim válasza:
A cserepe nagyon kicsi a növényhez képest, ezen kivül nagyon felnyúlt, aminek az az oka általában, hogy sötétben van. Tedd az ablak elé, ültesd át nagyobb cserépbe, öntözd rendszeresen, és néha tápoldatozd.
5/7 anonim válasza:
Én igazából visszavágnám egy kicsit!
6/7 anonim válasza:
Sztem is sötét helyen van, és lehet, hogy tápanyagot sem kap eleget. Ha levágod a zöld rész alatt 10-20 cm-el, és elülteted, meggyökeresedik. Nálam 2m-esre nőtt így a yukka. Természetesen nem kell a törzsét sem kidobni, idővel az is ki fog hajtani. Ültesd át, rakd világos helyre (nálam tavasztól kint van a kertben, tűző naptól védve, de azt is kibírja) és óvatosan locsold. A yukka a törzsében raktározza a vizet, így locsolással könnyű kinyírni.
7/7 anonim válasza:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:37
NEKI VOLT IGAZA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!