Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan kell a Rózsát elültetni?

Hogyan kell a Rózsát elültetni?

Figyelt kérdés

Vettünk 5 tő rózsát, de nem egyértelmű az ültetés módszere, ráadásul a boltos is összezavart azzal, hogy szerinte be kell áztatni ültetés előtt két nappal.

Van valami trükkje? vissza kell vágni a gyökerét, vagy a szárát? vettük hozzá B jelzésű virágföldet az jó lesz?

2011. ápr. 9. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
szia, nekem is sok rózsám van, egyszerűen csak el kell ültetni :)
2011. ápr. 9. 14:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én sok rózsát ültettem már,egy kicsit visszavágom a gyökeret,az tény,hogy beáztatom a gyökeret.Nem csak a rózsánál,hanem más gyümölcsfánál is.A gödör aljára rakok egy szeneslapátnyi zsákos marhatrágyából .Rá egy kis föld,s úgy a rózsa.Visszavágni pedig a törzset,hogy legyen rajta szem,amiből fog majd kihajtani.Nekem bevállt eddig még.De itt az Interneten is van eligazitás,még rajz is van,hogy mit kell csinálni.
2011. ápr. 9. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!