Kezdőoldal » Otthon » Kert » Nem akar virágozni az amarilli...

Szasa86 kérdése:

Nem akar virágozni az amarilliszem csak a levelekt hozza mit tegyek?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 12:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Az enyém sem.
2011. ápr. 1. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem sem sikerült virágoztatni, ez idén már nem is fog. Nagyon sokféleképpen lehet teleltetni (földben, föld nélkül, szárazon, picit nedvesen...). Most földben hagytam, és nagyon ritkán, nagyon picit meglocsoltam. Jövőre mást próbálok majd ki, hátha úgy virágzik.
2011. ápr. 1. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Tavasszal ültesd jó minőségű virágföldbe, úgy hogy a hagyma felső harmada int legyen. Majd csinálj neki "sapkát", hogy sötétben legyen, és állítsd meleg helyre. Ennyi a titok! :)
2011. ápr. 4. 11:35
 4/6 anonim ***** válasza:
És előtte földdel, vagy föld nélkül kell teleltetni? És teljesen szárazon? És tavasszal, mielőtt hajtani kezd, a sapka alatt, kell locsolni? :)
2011. ápr. 4. 16:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet télen föld nélkül telelteti, tavasszal friss földbe ülteti, majd jöhet a sapka, víz és a meleg. Én most földben teleltettem, kb.10 fokon.

Tavasszal át sem ültettem,:( és most gyönyörűen virít. Persze adtam neki virágzásindító tápoldatot.

2011. ápr. 5. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:
köszi!
2011. ápr. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!