Milyen rotációs kapát vennétek és mennyiért, ami sokáig jól használható lesz kertben?
Figyelt kérdés
Teljes mértékben helyettesíti a kézi ásást?
Kérlek adjatok márkákat, típusokat, esetleg linkeket.
2011. márc. 27. 17:48
11/16 anonim válasza:
Ezzel? Semmi baj nincs. Nem is írta senki hogy baj lenne vele. De azért mert szerencséd volt és jó áron sikerült eladnod, még ne általánosítsunk és főleg ne oltogassuk le miatta a másikat ha kérhetem!
12/16 Olga néni válasza:
Akkor hogy értsem, hogy "te már csak tudod"? Én nem oltogatok senkit egyébként. Nekem sikerült eladni a Robit, és kész.
13/16 broomee válasza:
Oleo-Mac MH 197 RK
Erről vélemény?
Emak motor, még nem találkoztam ezzel a tipussal.
Motortípus EMAK K 800 H OHV - 183 ccm
Teljesítmény 5.1 Le
Sebességfokozat 2 előre, 1 hátra
Munkaszélesség 85 cm (60 cm-re csökkenthető)
Munkamélység 35 cm
Kés vastagság 4.2 mm (csavarozott)
Olajtartály kapacitása 0.95 l
Üzemanyag tank kapacitása 3.6 l
Átvitel: Ékszíj/fogaskerék
Meghajtás: Ékszíj
Extra olajfürdős levegőszűrő
Méretek 1570 x 850 x 1100 mm
Súly 72 kg
Garancia 2 év
15/16 Intel guru válasza:
Ha egy kicsit több pénzed van rá és nagyobb igényeid vannak mintpéldául hogy minden kézimunkát fel aarsz váltani akkor Honda f-600 f620 es még sorolhatnám 180 ccm kb az össes ugyhogy nem lehet megálítani ezek az új modellek de ha használtat akarsz akkor lehet szo a régi 19.. Ban gyàrtott modellekre pl nekem és a csaladomnak ez van 3 nemzedeken oroklodik de meg csak most volt eloszor nagyszervizben Honda f 600 y
16/16 Intel guru válasza:
És még kiegészíteném hogy 3 előre és egy hátra ezért akar potkocaizásra is kellemesen használhazó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!