Van valakinek tapasztalata Einhell royal kapálógéppel, bármilyen einhell BeNzInMoToRoS géppel?
Nekem volt egy aggregátorom, az remekül működött semmi baja nem volt, kihasználatlanság miatt adtam el.
Több szerszámom is van az Einhell márkából (fúró, flex), és nekem kifogástalanul működnek!
Szerintem ár-érték arányban jó választás lehet!
Erről van szó: Rotációs kapa BMH 33/60
100.000ft.felett van.
Ennek jónak kell lennie.
Nem tudom, hogy mire akarod használni, de én az Einhellről tényleg azt hallottam, hogy csak házikerti felhasználásra alkalmas. Ekkora munkaszélességgel én más típust választanék. (Amilyen márkát még nem érdemes megvenni: Alko, MTD)
Olyat válassz amelyikben Briggs & Stratton, Honda vagy Kawasaki motor van. Ezek biztosabbak, bár nem tudom az Einhell milyen motort szerel a gépeibe.
Innen még olcsóbbat is választhatsz, ami talán jobb is:
Kedves utolsó!
Az Einhell OHV motorral szereli gépeit ami egyébként majdnem HONDA, de nekem BMH 33/36 kapálogepem volt. Egy hónapot nem bírt a berántója, cserélni kellett, a motorja meg vagy 5 évet ment..konkrétan megszorult a dugattyu es el is tört.. azóta se találtam a vázra való rotációs kapa motort! (Ha bárki tud ne tartsa magában-ez 4,5 LE volt de jo lenne ettől nagyobb teljesítmény ami lehetőleg új)
Kedves Legutóbbi!
Szívemből szóltál, minden szinte ugyanúgy történt a mi ugyanolyan Einhell kapagépünkkel is, ráadásul berántót is hetekig tartott beszerezni!
Kapa motor gyanánt próbáld meg a HONDA GXV 160-as típusát, netán a GXV340/390 még talán szintén jó lehet, csak azt a kapának is bírni kell mert az már 9 ló környéke!
Egyébként én is most akarnék venni rá egy motort, mert minek vegyek egy komplettet ha már van egy váz?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!