Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen zenére nőnek legjobban...

Milyen zenére nőnek legjobban a virágok?

Figyelt kérdés
2011. márc. 9. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A páromnál majdnem ugyanazok a virágok voltak, mint nálam, amikor még különlaktunk, (mindig együtt vettük piacon, meg ilyen helyeken a virágot, és akkor nála is volt egy, meg nálam is). És állandóan metált, rockot, punkot hallgatott, nála sokkal szebbek voltak a virágok, pedig elvileg nálam lett volna alkalmasabb helyük, mert jobban az ablakban voltak, és nem is cigiztem a szobámban, mint ő.

Szóval, lehet tényleg a rockzenéért vannak oda a virágok (meg a cigifüstért, koncerthangulatot akarnak). :)

2011. márc. 11. 08:12
 12/16 Klüti válasza:
100%
Justin Bieberre. Biztos vagyok benne, hogy amint meghallják, összeszedik magukat, és a plafonig nőnek, csak kapcsold ki azt a sz.rt! :D
2011. márc. 15. 14:51
 13/16 Vresgyák Franciska válasza:
nem tudom e majd egyszer kiprobálom h igaz-e
2011. márc. 15. 16:30
 14/16 Klüti válasza:
azt hiszem, gazt is lehet Justin Bieberrel irtani :D
2011. márc. 16. 20:14
 15/16 anonim válasza:
A tápszerrel locsolós, napsütéses komoly zene bejön nekik. ;) Szeretni és gondozni kell a növényeket, az számukra az igazi javító hatás.
2011. márc. 20. 22:53
 16/16 anonim ***** válasza:
2011. márc. 20. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!