Otthoni hinta, illetve trambulin alá, mit javasoltok? Gyerekek 1 és 3 évesek, a trambulin 140-es.
Trambulin alá nekem nem volt semmi, jónéhányszor be is ütötte mmagam de akkor már nagyobb voltam :D
esetleg judo szőnyeg? :D az olyan matrac, ami nagyon kemény, de jó rá esni... szeritnem legalábbis :D jobb mint a nagy puhára. bukfencezni pl :D meg jobban felfogja szerintem az ütést.
Én kb 15 centi vastagságban gyöngykavicsot javasolnék, mint kertépítő, mert az mutat a legjobban. Viszont körbe kell keríteni kicsit, hogy ne szóródjon szét.
A gyöngykaviccsal a gyerekek tudnak játszani is. Már olyat is láttam, hogy a gyerekek a gyöngykavicsba ugráltak szaltót, mégsem fájt nekik, szóval valóban nagyon puha dolog. 10 négyzetméterre kb 1,5 m3 kavics kell. Az ára mindössze 4-5000 Ft/m3 + szállítás. Ennél olcsóbbat nem hiszem hogy találnátok. + valami ágyásszegély, hogy ne menjen rá a fűre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!