Kezdőoldal » Otthon » Kert » Ezeket el lehet ültetni...

Ezeket el lehet ültetni balkonládában is?

Figyelt kérdés
Dália, Pillangóvirág, Petúnia. Nem pont ládába való virágok, de azért megpróbálhatom elültetni oda őket? Vagy vegyek kifejezetten oda való virágokat?
2011. márc. 6. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
én oda ültetem a petúniákat mindig.
2011. márc. 6. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:

A dáliát meg a petuniát nyugodtan ültetheted, a pillnadóvirággal az a baj, hogy magasra nö, és szeles helyen könnyen letörik. Ha szélvédett helyed van, akkor azt is lehet ládában tartani.

Viszont arra figyelj, hogy a ládában tartott növényeket többször kell öntözni meg tápoldatozni, és nem szabad túl sürüre ültetni.

2011. márc. 6. 15:04
 3/5 hell-ikon ***** válasza:

A pillangóvirággal az is baj, hogy mélyre hatol a gyökere (dáliához, petúniához képest, mindenképp) így nem biztos, hogy elég lesz neki a balkonláda.

Dália - amennyiben törpefajta (és esetleg még idén, magról is vetett) akkor biztos elég lesz neki a balkonláda. Egy többéves gumónak nem biztos, hogy elég lenne, ebből a fajtából sem.

2011. márc. 6. 19:28
 4/5 hell-ikon ***** válasza:

izé, a pillangóvirágnak biztos hogy nem lesz elég, azt akartam írni.

Ha meg is marad meg még esetleg ha virágzik is valamelyest csoffadtabb lesz jóval a szabadföldi társaihoz képest.

2011. márc. 6. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:
A petúnia mindenképpen. A dália már szűkösen. A pillangóvirág egyáltalán nem való virágládába.
2011. márc. 7. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!