A Flamingó cserepes virágnak normális ha elszárad a szára és a levele?
Figyelt kérdés
Nemtudom ez baj-e. Szerintetek?
Szárad folyamatosan el a levele és a szára.
majd ujra kinyit ha elszárad?
vagy mi lehet a baja?
Valamit rosszul csináltam? :(((
lehet, hogy túlöntöztem??
Kérlek segítsetek!!
Szomorú vagyok, hogyan menthetném meg??
2011. febr. 13. 21:48
1/2 anonim válasza:
Nem irod, hogy hogyan tartod, de a túlöntözéstöl ha leszárad, akkor többé nem is hajt újabb leveleket.
Sokkal valószinübbnek tartom, hogy a levegö túl száraz neki: tartasd hüvösebb helyen, ne a fütés közelében, de azért világosban, naponta spricceld meg, esetleg egy idöre állitsd bele e nylonzacskóba, de ne csukd be a tetejét, csak körülötte legyen.
2/2 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 2-szer is volt ilyen virágom és bármennyire is szerettem volna, nem tudtam megmenteni. Szintén így elkezdett száradni, a virágok is elszáradtak, de nálam nem is nyíltak. Pedig locsoltam. Szerintem a levegő volt száraz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!