Fűszerpaprika palántát mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 07:44
1/3 anonim válasza:
A palánta kerülhet 80-200 Ft-ba attól függően, mikor és hol veszed kiskereskedelmi áron. De te is előállíthatod, ha veszel a boltban magot, és elülteted. Fontos, hogy a cserép szélére a paprika mögé tégy egy alufólia lapot, hogy a palánta hátulról is kapja a fényt, így nem hajlik el. Természetesen a palántákat az ablakba kell tenni, kb. 2 hét alatt kicsírázik. Április végén pedig kiültetheted.
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem nagy tételben kellene.
(1 láda árára lennék kíváncsi, vagy azt is darabra adják??)
2011. febr. 11. 09:25
3/3 anonim válasza:
Kit hogy lehet becsapni, ezt szokták mondani. :)
A palánta minőségétől és országrésztől erősen függ az ár. Legjobban jársz, ha előre megrendeled termelőtől. Szerintem 10-20 Ft körül lehet a szabadgyökerű, ezt szokták leginkább használni.
Mondjuk, én paprikát csak kis tételben szoktam venni, de mást ládásban is, és akkor is megszámoljuk saccra a palántákat, az aprók kivételével (az a ráadás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!