Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért kókadt le a dracenám...

Miért kókadt le a dracenám összes levele egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés
Hetente locsolom, de nem kap sokat vizet. Ugyanúgy gondozom mint eddig, mégis lóg az összes levele, nincs tartásuk. A többi pálmámnak semmi baja.
2011. jan. 17. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szereti a helyet. Én is ide-oda pakolásztam mire megfelelt a hely. A huzatra nagyon érzékeny.
2011. jan. 17. 17:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Az lehet, mert most új helye van. Köszi a választ, akkor kap új sarkot! :)
2011. jan. 17. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
A heti 1x kevés víz nem elég neki. Állandóan nedvesnek kell lennie a földjének, nem szereti a sok vizet, szóval kb. 3 naponta locsolni kell, és rendesen ázzon át a föld. Permetezd vízzel is a leveleit, mivel páraigényes.
2011. jan. 17. 17:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Pedig én úgy tudtam eddig, hogy két öntözés között ki kell száradni a földnek és télen csak heti 2x szabad neki vizet adni, ennek ellenére én hetente adok neki.
2011. jan. 17. 17:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, heti 2x, nem heti 1x. :) És nem szabad kiszáradni a földnek, mindig legyen nedves egy kicsit. Ne szárítsd ki teljesen. És permetezd vízzel a leveleket ahogy írtam, mivel a párát szereti.
2011. jan. 17. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!