4 tagú családnak milyen méretű kerti medence a legmegfelelőbb? Azokra a kör alakú, nagy kék medencékre gondolok.
Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 12:38
1/8 anonim válasza:
Egy 3 méteres gumimedencébe 4 ember kényelmesen bele tud ülni, másra nem is jó! A kisgyerekek meg ugrálhatnak benne.
2/8 anonim válasza:
Ja ja, inkább a mélység a fontos(szerintem) A 91cm mélybe jobban bele lehet fetrengeni:)
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,mi olyan 457x122-esre gondoltunk,az már túl nagy szerintetek?
2011. jan. 2. 15:02
4/8 anonim válasza:
Nekem csak a 91cm meg a 75 cm-est volt alkalmam kipróbálni, úgyhogy nem tudom:) Nekünk 91es van, de nem vágyom nagyobbra.
5/8 anonim válasza:
Ha van helyed a 4,5 méteresre, akkor nyugodtan vedd meg, legalább már tudtok 1-2-t (többet biztosan nem) tempózni is benne. A szomszédunkban ekkora van és hatan is bele szoktak mászni.
6/8 anonim válasza:
Nekünk 3,6 méter átmérőjű körmedence van, egyszerre 4-5 felnőtt ember kényelmesen elfér benne. Az a méret is teljesen tökéletes egy családnak, amit írtál. Érdemes azt választani, ami kényelmesebben elfér a kertben, mert ezekben úgyis csak hűsölni meg pancsolni lehet. Ha rendesen úszni is akartok, ahhoz nagyságrendekkel nagyobb medence kell.
7/8 anonim válasza:
Nekem 3,6-os volt, de túl nagynak találtam, ott pöffeszkedett a kert közepén. Kicseréltem 2,4-esre, és az ugyanolyan jó. Elférünk benne négyen pancsolni. Mást a nagyobban sem lehetett.
8/8 anonim válasza:
Ha csak ücsörögni akartok benne, az a fontos, hogy milyen mély! 76 cm-es víznél egy felnőtt kényelmesen beleülhet, nem kell attól tartani, hogy a szádba úszik a légy... Magasabb vízállásnál fenn is kell tartanod megad! Négy tagú családnak a 3,6 m átmérőjű elég. De ha játszani, néhány karcsapást megtenni is akartok, akkor mehet a nagyobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!