Szecskavágót hol találhatnék?
Figyelt kérdés
Nem elektromos, hanem tölcsér formájú kézi kellene, fű és különböző nyesedékek aprításához. Szerintetek hol érdemes keresni? Hirdetésekben csak elektromosat láttam.2010. dec. 28. 17:05
1/6 anonim válasza:
Én kb.2 éve kerestem, hirdetésben is, és nem találtam. Én a vályú alakú, 2 késes,hajtókerekesre voltam ráizgulva. Úgy is maradtam.
2/6 anonim válasza:
Kerestem én is, de végül elektromosat vettem.
darálja a kukoricaszárat, csutkát, ágat, gallyat, nádat, meg mindent ami belefér.
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igaziból nekem csak egy olyan kisebb, tölcséres dolog kellene, amivel csupán füvet, egyéb lágy dolgokat tudnék aprítani nyesedékké.
2010. dec. 29. 08:51
5/6 anonim válasza:
02:16-os,
köszönöm a kedvességedet, de már tavalyelőtt meg kellett vennem a motorost, sürgős volt. Akkor nem volt se Vaterán, se teszveszen, se sehol. Ezeket kerestem, amit találtál most.
6/6 anonim válasza:
Én is kerestem régebben, és nem találtam ... akkor ...
Ha a kérdezőnek ezek is nagyok, akkor esetleg vehet magának egy bárdot vagy baltát, mert ezeknél kisebbet még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!