Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hány méter magas egy 10...

Hány méter magas egy 10 emeletes ház?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 04:19
1 2
 11/12 Andráska Béla válasza:

60 cm egy lópikulát!

A liftből nem láthatod. Menj ki a lépcsőházba és nézd meg a lépcsőfordulónál. Kb 20 cm a födém. Miből adódna a plusz 40 cm? Parkettából?

2023. nov. 16. 19:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Megint feldobta így elolvstam ezt a 60 centis kérdést :D Egyébként tuti hogy azt látta hogy a liftajtó felett van vagy 80cm fal és az elménk játéka hogy becsapjuk saját magunkat bizonyos helyzetekben. A liftben utazva azt is gondolhatjuk hogy az a fehér betonos rész a két emelet közötti födém mert soha nem gondolkoztunk azon a liftet várva hogy a lift ajtó nem a plafonig ér .

Én mikor elkezdtem régen 3d házakat rajzolni gyerek fejjel abba a problémába ütköztem hogy az emeleteknek és a falaknak is kell vastagságot adni ,hiába néz ki valóságosnak a szoba belülről az nem csak egy 0 pixel vastagságú lap .

2023. nov. 16. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!