Tudok venni valahol pitypangot? Hol?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 10:19
1/8 anonim válasza:
viccelsz? Bár nagyon kedves kis növény,mégiscsak gyom,ráadásul piszok gyorsan terjed,én pont szeretnék megszabadulni tőle legalább a veteményesemben.Ha eljössz érte,annyit szedsz ki magadnak,hogy nem bírod elvinni se.
2/8 anonim válasza:
Remélem, hozzánk közelebb laksz mint az elsőhöz, nálunk is gyomolhatsz ingyen, amennyit csak akarsz! Egyébként egy külföldi barátnőm a pitypang zsenge leveleit salátának eszi - és nemcsak ő, hanem nálunk ez elterjedt!
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem meg a tekijeimnek kéne. :)
2010. dec. 28. 08:03
4/8 anonim válasza:
A kertben! :D Na jó, gondolom nincs, de az erdőből tudsz szedni.
5/8 anonim válasza:
Tengerimalac esetén vigyázz a különböző zöldségek és növények etetésével, ugyanis bizonyos növényi részeket és anyagokat nem tud megfelelően lebontani, ezért fel is fújódhat tőle.
Pitypangot pedig - ahogyan az előttem szólók írták - bármelyik mezőn szedhetsz. Tengerimalac téli etetésére ajánlom a következőt: nyáron frissen nyírt füvet kiterítesz ládába vagy dobozba és naponta forgatva hagyod megszáradni. Kedveli és egészséges is számára.
6/8 anonim válasza:
Szerintem nem tengerimalacra, hanem teknősre gondolt :O
7/8 A kérdező kommentje:
Tekijeim: Görög teknőseim.
:)
2010. dec. 29. 07:20
8/8 anonim válasza:
Gyógynövényboltban szárítva lehet kapni----általában teának isszák, mármint az emberek.Gyermekláncfút kérjél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!