A buzogányfa leveleit vissza szabad vágni?
Figyelt kérdés
Sikerült szereznem egyet, vkinek feleslegesssé vált, de nemtom olyan helyre tenni, hogy lógjanak a levelei, ez meg nagyon hosszú levelekkel rendelkezik. Mit tudok vele csinálni? a leveleinek a vége sok heylen már hajszálvékonyak és teljesen be vannak kunkorodva... tehát mit csináljak vele? mennyire szabad visszavágni, vagy nem is szabad? segítsetek, mert nagyon tetszik ez a virág és szeretném nem kinyírni!!!2010. dec. 21. 18:00
1/2 anonim válasza:
a buzogányfa levelei kunkorodnak. ilyen ez a növény. ne vágd vissza szerintem, pont ettől szép h hosszú és kunkori levelei vannak. ez a jellegzetessége. nekemis van egy, úgy néz ki, mint egy hosszú dús hullámos hajkorona egy nőn :D nagyon aranyos
2/2 A kérdező kommentje:
azért vágtam vissza, mert száradtak el. és csúnya volt. most hajtásokat hoz, nem is keveset, amit vissazvágtam alul az kicist szárad a vége. de gondolom azért mert a teteje nőőől ezerrel. és olyan gyorsan...hihetetlen. naponta ilyen fújókával lefújom a leveleit, de locoslni nem naon szoktam, tetszik neki a pára nagyon. ahogy megnőttek a levelei már kunkorodnak is, tényleg nagyon szép, mert az szép zöld, és nem csúnya száraz mint rég volt. a kedvenc virágom lett. :)
2011. febr. 17. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!