Szeretnék egy ilyen kiülőt, hol találok tervrajzot hozzá?
Figyelt kérdés
ilyenre gondoltam :) [link]
tervrajz kéne, meg hogy mennyi nyersanyag kell hozzá, stb...
2010. nov. 24. 20:21
1/6 anonim válasza:
Te szeretnéd készíteni magadnak fából? Mert szerintem, ha szakemberrel készítteted, akkor ő biztosan tudja, hogy honnan lehetne tervet szerezni, vagy akár meg is tervezné neked.
2/6 anonim válasza:
Hol találsz tervrajzot? Otthon az asztalodon. Ha neked ehhez tervrajz kell mástól és te meg sem tudod rajzolni magad, akkor hozzá se fogj mert nem fogod tudni megcsinálni három tervrajz alapján sem.
3/6 anonim válasza:
nem szemétkedésből, de most tanács helyett az utolsó kollégával értek egyet.
Ha nem tudod megtervezni akkor nem tudod megcsinálni.
Én úgy szoktam, hogy nagy áruházak, környékén ki vannak ezek rakva ott körbe lehet járni, és le lehet lopni a használt megoldásokat.
4/6 anonim válasza:
Neked magadnak kell eldöntened, hogy mekkorát akarsz "csinálni".A többi a képen van.(Én nádfedelest csinálnék.Pontosabban csináltam, de az hatszög alaku.)
5/6 anonim válasza:
22:57 vagyok.Csak egy javaslat, mert a képet most néztem át jobban.A tartó oszlopot és az alsó összekötő hevedereket semmiképpen ne a talajra, vagy a valamilyen burkolatra tegyed.
És igaza van annak, aki azt irta: ha Neked ehhez tervrajz kell, hozzá se kezdj.És a szerszámokról még nincs is szó.
6/6 anonim válasza:
Tervrajzot nehéz, de nem is szükséges igazán. Én végigfényképeztem méregettem az erdei pihenőket és milliméter papíron rajzolgattam, egyes részeit makettként elkészítettem. Lényege a fokozatosság kisszék, fatároló láda, napozóágy, akkor rá jösz van-e érzéked hozzá. Én megcsináltam [link] és a szerszámok sem elérhetetlenek - [link] Közben megtanulod az anyagmennyiség számításokat is. Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!