Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kerti tavat menyire piszkálják...

Kerti tavat menyire piszkálják a kutyák?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondták,hogy beleugranak de én ebbe kételkedem,mivel eléggé kerüiik a vizes helyzeteket a kutyák szerintem.

Bár olyanról hallottam,hogy kifogott egy halat a kutya.

2010. nov. 19. 08:06
 1/4 Miluiel válasza:

Hát még a legvízutálóbb kutya is belefürdik, amikor nyáron az idő 35 fok felé megy, és ha még halat is telepítetek bele, akkor még játszó-vadászó-unaloműző tócsának is fogja venni. De egy idő után megunják, szóval én nem rettennék el tőle.

Bár annyi tény, hogy nem a legelején kell belevenni a 10.000 ftos tavirózsát, és mikor már megszokta a kutya, véletlenül se előtte szöszmötölj a betelepítésekkel, mert akkor újra feléled a kíváncsisága , és "megnézi" mit csináltál :D

Rem hasznosakat mondtam neked

sok sikert a tóhoz :3

2010. nov. 19. 08:11
 2/4 anonim válasza:
Kutyafüggő..anyósomnál is van kerti tó is, kutya is. A kutya már a legelején sem mutatott semmiféle érdeklődést a tó iránt. nem feltétlenül fog beleugrani vagy halat kifogni a tóból. Max. ha fiú, esetleg belepisil (ilyen volt anyósomnál is)
2010. nov. 19. 08:46
 3/4 A kérdező kommentje:

Jó tudni kösz a válaszokat,kérdés mennyi kárt okoz majd a fóliában a kutya.

De attól tartok lesz bajom a kutyákkal az egyikük elég hiperaktív és minden érdekli vele még lehetnek gondok .

Egy kis kutyapisi nem a világ annyit még kíbír valahogy a tó,bár max 1000 literesre tervezem.

2010. nov. 19. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos is hogy kutyafüggő.Amíg csak kicsi törpe pincsink volt nem érdekelte a kerti tó aztán kaptunk egy német juhászt na az még a tófóliát is kiszedte jobbnak láttuk megszüntetni.:-)))
2010. nov. 19. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!