Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hol lehet győrben kedvező...

Hol lehet győrben kedvező áron (eső)víztároló hordót vásárolni?

Figyelt kérdés
Győrben esetleg környékén
ma 12:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Mezőgazdasági boltban, tűzépeken, szatócsboltokban érdemes rákérdezni.

De az ibc tartály a divat.

ma 12:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Használtan is érdekel.
ma 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Marketplace
ma 13:11
 4/7 A kérdező kommentje:
#1 - köszi... Tudom hogy (egyéb helyeken) a bolti ár (mg. Bolt, O..; Pr....r. árakhoz képest körülbelül feléért is lehet vásárolni. Mivel több is kellene, főleg nem mindegy...
ma 13:13
 5/7 A kérdező kommentje:

Marketplace.... Próbáltam regisztrálni de annyi szart kérdeznek hogy na ne már...

Aztán meg állítsam be a születési dátumamat havonta vissza felé haladva.... Mivel nem vagyok fiatal, kb. 850 szer kellene rányomnak egymás után a visszanyílra. Körülbelül kétszáz után meguntam...(Miért nem lehet évet is visszalapozni egy kattintással......(?)

ma 13:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Obiról praktikertől egy szót nem irtam.
ma 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérj meg bárkit, akinek van Facebook fiókja, hogy megnézhesd nála a Marketplace-et.

Egyébként nem fognak lenyomozni, ha regisztrálásnál nem valós nevet és adatot adsz meg... Csak legyél 18 éves legalább, hogy ne problémázzanak.

Vagy még a Jófogáson is nézelődhetsz.

Hordóval ne foglalkozz, 1050 literes IBC-t kapsz 25-ért olyat, amit egyszer használtak, és ki van mosva. Néha régebbi, de jó állapotút 15 alatt is ki lehet fogni, de arra ugrani kell, mert gyorsan elviszik.

ma 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!