Mi baja lehet a rotációs kapának?
RK-02, Briggs motorral, kb. 40 éves.
Úgy 4 év után egy hónapja vettem elő, benzint tettem bele, és 6-8 rántás után beindult, szépen ment, dolgoztam is vele próbából vagy 10 percet. Aztán egy héttel később megint használtam egy negyedórát. Könnyen indult, jól dolgozott.
Tegnap egy kis részt (kiásott virágok helyét) meg akartam vele dolgozni, előhoztam, alig tudtam beindítani. Mikor beindult, melegíteni akartam egy percet, de kétszer is leállt alapjáraton. Aztán elkezdtem dolgozni, forgott is szépen fél percet, akkor leállt, és csak rengeteg rángatás után indult újra. Aztán még 5 perc munkához vagy 6 újraindítás kellett. Általában néhány rántásra indult, egyszer kellett többet húzni. Mikor beindult, szép volt az alapjárat egy darabig, aztán elhalkult, leállt. Néhányszor munka közben állt le, pedig addig jól húzott, nem volt gyenge.
Szóval, a leállások hol alapjáraton, hol munka közben voltak.
Igaz, csak 4-5 fok volt, de a végére már bemelegedett, és még akkor is leállt. A korábbi használatkor is csak 8-10 fok lehetett.
Köszönöm.
A gumicumi azmiaz?
Ja, olyan nincs rajta. :)
Négyüteműn még nem is láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!