Milyen madáretetőitek vannak kint és mivel etetitek a madarakat?
Figyelt kérdés
Hány etető van? Készen vettétek vagy saját barkácsolás (miből)? Milyen gyakran töltitek? Vizet is tesztek ki?dec. 29. 12:11
1/9 anonim válasza:
1 etető, házi gyártmány, - van 2 saját madárodú is -, s vannak kint cinkegolyók is.
Úgy töltöm, hogy sose legyen üres. Igen, van víz is, fontos ilyenkor is.
2/9 A nagy Levin válasza:
Egy etető, házilag készült (fából), cinkegolyók, több költőodú, egy kis kerti tó (direkt a madaraknak kialakítva), meg egy dézsa vízzel, plusz tavasszal szoktam kiaggatni kutyaszőrt (van bőven a kaukázusiból) meg szénát, vagy hasonlót fészekanyagnak.
3/9 anonim válasza:
Én így csinálom már 4 éve:
https://www.youtube.com/watch?v=hK5Lbxhi3UE
Annyi különbséggel, hogy köles, lenmag és napraforgó keveréket használok
4/9 anonim válasza:
Mi barkácsoltuk a gyerekekkel még novemberben, de minek. Feltöltöttük eleséggek, de egyetlen madár sem járt még erre. Egyetlen sem.
Mondjuk év közben sem igazán látunk madarakat, ilyenkor pláne nem. De azt hittem, a kajára jönnek majd..
5/9 A kérdező kommentje:
#4 mi lehet az oka, hogy nincs madár, milyen helyen laksz?
dec. 29. 15:09
6/9 anonim válasza:
Családi házas övezetben. En sem ertem.
7/9 anonim válasza:
4. Nem olyan helyen van, amit a macska könnyen elér, s nem merik megközelíteni? v. esetleg annyira eldugott helyen, pl. sűrű fenyőágak között, alatt, hogy meg sem találják?
8/9 anonim válasza:
Nem, ezért sem èrtem. Mármint azt se, hogy úgy amblokk miért nincsenek itt madarak.
9/9 anonim válasza:
Nem mindenhová mennek madarak. Én is így jártam. Egyébként élő webkamerákon sok helyen azt látom, hogy menetrendszerűen nennek, tehát mindig egy adott időpont között és aztán állnak is tovább. Ha lemarad róla az ember, akkor tényleg úgy jöhet le, hogy nem jár arra madár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!