Milyen eszközzel, esetleg Androidos APP-al, tudom lemérni egy telek távolságait?
Kötél. Csak jelöld meg métert, (vagy amennyit akarsz-2m, 5m) aztán összehajtod a mentén a kötelet, és összeadod őket. Csak a legvégét kell lemérned ami nem egész a jelölt alap egységedhez.
Androidon lépésszám és lépéstávolsággal. De kérdés a pontosság.
Lézeres távolságmérővel.
Ha kerítés dróthálós addig odaállítod asszonyt, rámérsz, majd kivonod a vastagságát.
Google maps + a GPS használata.
Megállsz 1 kiinduló ponton, beméred a helyzetedet a gps-szel, bejelölöd a térképen.
Átmész 1 másik pontra, beméred a helyzetedet, bejelölöd, a térkép kiírja a távolságot.
Én simán csak egy 5 m-es mérőszalaggal mértem. Vágtam vékony ágacskából egy marék 10 cm-es darabot, 5 m-nél leszúrtam egyet, mentem tovább, húztam a mérőszalagot magam után, családtag jött utánam, és odaigazította a végét az ághoz. Leszúrtam a következőt, és így tovább. Számolni kellett. 5 perc alatt megvolt az a 60 méter, amit keríteni akartam.
Most már a cégnél van 50 m-es mérőszalag, ha megint mérni akarnék, elkérném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!