Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen eszközzel, esetleg...

Ladiszlaw kérdése:

Milyen eszközzel, esetleg Androidos APP-al, tudom lemérni egy telek távolságait?

Figyelt kérdés
Hossza, széle, és néhány tereptárgy a területen. Mérőszalaggal kissé macerás lenne.
dec. 29. 12:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Kötél. Csak jelöld meg métert, (vagy amennyit akarsz-2m, 5m) aztán összehajtod a mentén a kötelet, és összeadod őket. Csak a legvégét kell lemérned ami nem egész a jelölt alap egységedhez.

Androidon lépésszám és lépéstávolsággal. De kérdés a pontosság.

dec. 29. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Megnézed a Földhivatalnál helyrajzi szám szerint.
dec. 29. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Lézeres távolságmérővel.

Ha kerítés dróthálós addig odaállítod asszonyt, rámérsz, majd kivonod a vastagságát.

dec. 29. 12:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Google maps + a GPS használata.

Megállsz 1 kiinduló ponton, beméred a helyzetedet a gps-szel, bejelölöd a térképen.

Átmész 1 másik pontra, beméred a helyzetedet, bejelölöd, a térkép kiírja a távolságot.

dec. 29. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Én simán csak egy 5 m-es mérőszalaggal mértem. Vágtam vékony ágacskából egy marék 10 cm-es darabot, 5 m-nél leszúrtam egyet, mentem tovább, húztam a mérőszalagot magam után, családtag jött utánam, és odaigazította a végét az ághoz. Leszúrtam a következőt, és így tovább. Számolni kellett. 5 perc alatt megvolt az a 60 méter, amit keríteni akartam.

Most már a cégnél van 50 m-es mérőszalag, ha megint mérni akarnék, elkérném.

dec. 29. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!