Kezdőoldal » Otthon » Kert » Benzinmotoros fűksszábó...

Benzinmotoros fűksszábó miylet érdemes venni?

Figyelt kérdés

Nyílván a Husqvarna az a legjobb de azzal együtt a legdrágább is.

Csak benzinmotoros fűkaszát akarok venni, mert aksisban nem bízok annyira a kábeleset meg véletlen elvágom.

Husqvarnát akarnék venni fűnyíróból csak az drága és még a kasza is annyi lenne ezért valami olcsót de egyben ját szeretnék vásárolni.

Az ilyen al-ko meg Daewoo.. stb olyat nem akarok venni mert szomszédnak olyan volt,

és kb 1 évig tartott neki.

Talán a Parkside vagy a stihl.

milyet ajánlotok emberek?

tapasztalato jöhetnek

előre is köszönöm!

#kert #munka #fűkasza #barkácsgép #Husqvarna, Parkside, Stihl
dec. 2. 15:08
 1/9 A kérdező kommentje:
vagy szegélyvágó
dec. 2. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nem éppen az a legjobb amire gondolsz.Akkora gépet kell venni ami a kaszálandó területhez megfelelő.Nem a szomszédból kell kiíndulni.
dec. 2. 15:31
 3/9 A kérdező kommentje:

A husqvarna 122c az jó lenne.

Mert venni akarok egy olyan márkájú 140sp fűnyírót és a fűnyírás után ahova nem fért be a gép ott lehetne vele dolgozni.

dec. 2. 15:39
 4/9 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen milyen munkára kellene?

Ha ebből a 2 gépből (a méretükből) indulok ki, akkor van egy 100 m2-es kerted, ebbe akarsz negyedmillióért két gépet venni.

Ez a 122c arra jó, hogy a szegélyeknél szálanként levadászod a pár megmaradt füvet. De ennyi munkától egy Daewoo fűkasza se fog tönkremenni a te életedben.

Én a Daewoot vagy 4 éve vettem, majdnem 1000 m2-en vágom évi 5 alkalommal a 30-50 cm-es füvet. És tökéletes állapotban van.

Ki kellene találnod először, hogy mekkora területen akarsz dolgozni, és mekkora munkát végezni, milyen gyakran, milyen fűben. Ja, és erővel bírod-e, vagy 75 éves asszony vagy? Ez se mindegy.

Majd ha ezeket mind leírtad, lehet véleményt mondani, addig felesleges, mert nem tudjuk, miről.

dec. 2. 16:37
 5/9 mindentudó99 ***** válasza:
Én is ezen dilemáztam régen ezért Hitachit vettem. Jóval olcsóbb volt a bagy márkáknál es soha semmi baja nem volt még pedig már 15 plusz éve meg van szerintem. Manapság Hikoki néven fut. Nézz rá.
dec. 2. 17:37
 6/9 A kérdező kommentje:

igen hikoki néven fut azok is jók fe nyílván már abból is akkus van.

kb 700m² re használnám főleg úgy, hogy lesznek

kacsáink azok meg azért legelnek de nyílván nem nyírják le a füvet.

dec. 2. 19:33
 7/9 mindentudó99 ***** válasza:
Mccullochot merném meg ajánlani.
dec. 2. 21:10
 8/9 anonim ***** válasza:
700 éppen nem rettenetes méret, de azért nem is kevés. Én mindenképpen jóval nagyobb és erősebb gépeket vennék a helyedben, mint amiket írtál. Husqvarnából ezek sokba kerülnek, amit háztáji használat nem indokol. Mielőtt rengeteg pénz költesz használhatatlanul kis gépekre, kérj kölcsön valakitől ilyen méretű szerkezeteket, és vágd le az egész területet. Utána szerintem te is rájössz, hogy mi a baj ezekkel.
dec. 3. 09:12
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Stihl, Husqvarna. 15 éve a 9000 m2-es telkemen csak ezek rúgtak labdába. Most a 2000 m2-t is Castelgarden fűnyírótraktorral vágom.
dec. 3. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!