1/12 anonim válasza:
Nekem csak egy gombahatározót mutat a kép, tegyél fel olyat, amihez nem kell facebook
2/12 A kérdező kommentje:
Elvesztettem sajnos, már s link sem az,
Megbróbálom még ma.
okt. 27. 07:41
3/12 anonim válasza:
Alapszabály, hogy aki nem ért hozzá kellő szinten, az NE egyen meg random gombát, hanem vizsgáltassa be. Ez nem játék, a gombamérgezés fájdalmas halálhoz vezethet.
5/12 anonim válasza:
Kèpről sosem határozunk gombát, evèshez pláne.
6/12 anonim válasza:
A légyölő is ehető. Olyan mint pl a pálinka (pár decivel nincs baj, de 1 liter akár meg is ölhet). A légyölőből is 3 nagy kalapig csak haluk vannak, időtorzulás, csavarodás. Ha túl sok akkor bajok lehetnek. Amúgy ha meleg éri (forró víz, sütő) elmegy az ereje.
A légyölőt könnyű megismerni. Piros kalapja van fehér pöttyökkel. Olyan mint a hupikék törpikékbe is volt XD
7/12 anonim válasza:
6-os: szerintem neked valami nagy bajod van, a légyölö galócába simán bele lehet halni, me írj ilyen veszélyes hülyeségeket!
8/12 anonim válasza:
Az ősmagyar sámánok rendszeresen fogyasztották. (Szárítva tárolták egész évre.) Akkoriban még nem volt alkohol, és ettől érték el a bódult állapotot, ettől voltak látomásaik.
Itt meg ezt írják:
"Az északi országokban, ahol gyakori, a bőr lehúzása után ecetes sós vízben kifőzve (méregtelenítve) fogyasztják is."
9/12 A kérdező kommentje:
"Látomás"😄
okt. 28. 17:02
10/12 anonim válasza:
Hát nem olyan komoly élmény mint a pszilocibin tartalmú igazi varázsgomba, de a légyölőért nem büntet a rendőr, és találni is lehet. Az igazi varázsgomba persze sokkal durvább (bár az nem okozhat túladagolásnál olyan problémákat se. Mind1 az igazi hallucinogénektől (lsd, meszalin, dmt, látnokzsálya) messze elmarad hatásban, de tényleg okozhat látomásokat, méretarányosan halukat (a dolgok nagyobbnak v kisebbnek látszanak) nekem volt olyan is pl hogy időhurokba ragadtam a hatása alatt, miközben körbecsavarodott a tér (persze ezt nem lehet így elmondani, leírni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!