Zöldhulladékot le lehet adni simán a hulladékudvarban?
Figyelt kérdés
kb. 5 éve voltam ott, egy kisteherautónyi kivágott tuja ágat vittem oda, 2-3 méteresek voltak. Akkor odaálltam a konténer mellé aztán beszórtam, elköszöntem és ennyi volt. Most azt hallom hogy be kell zsákolni és le is mérik valami kis mérővel. Megint tuját vinnék, mit csináljak vele így?okt. 10. 15:32
1/6 anonim válasza:
Rohadt sok hulladèkudvar van országosan. Járj utána nálatok, hogy fogadják el. Önkormányzat telefon, honlap, hulladèkudvar elèrhetősègein
2/6 anonim válasza:
Minden hulladékudvarban más a szabályozás, még mindig. És nem tudjuk, melyikbe akarod vinni a tuját. De egész biztosan van telefonjuk. Ne az önkormányzatot hívd, mert nekik nincs hozzá közük a legtöbb településen, hanem egyből a hulladékudvar telefonszámára csörögj, esetleg a működtető cég telefonszámára.
3/6 anonim válasza:
Nálunk nem, a szemétlerakóba kell vinni, ott is fizetni kell a lerakásért, nem is keveset, tonnánként majdnem 30ezer fitying.
4/6 A kérdező kommentje:
"tonnánként majdnem 30ezer fitying."
Atyaég...
okt. 11. 06:59
5/6 anonim válasza:
Ez nagy mennyiség esetén kb. mindenhol így van. A zöldhulladék gyakran csak bizonyos mennyiségig leadható.
6/6 anonim válasza:
Úgy látszik gyűjtik a zsákokat...
Nálunk extra gyűjtés lesz december elején, vagyis kijönnek az önkormányzat parkolójához, és oda lehet vinni zöldet.
De...
Vastag àgakat nem lehet bele tenni (nem tudom milyen átmérőig, mert én nem is akarok gallyat vinni...)
Viszont a cuccot átlátszó zsákban kérik..
És most én is ezen agyalok.. hogy zsák nélkül nem oké???
Vagyis nyilván odaviszem zsákban, mert valamiben oda kell vinnem. Na de nem adják vissza a zsákot?!?! Ott a konténer... Nem lehet beleönteni a zsákból, hogy visszakapja a zsákoma)???!
Én ezt nem tudom megérteni.
Vagyis de... Elveszik maguknak a jó erős drága zsákot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!