Stihl FS56 nem indul, de miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nagyon nagyon kifogott rajtam. Nem tudom mi a gond, a gombot amivel szívazom a benzint nyomom, de nem telik meg benzinnel, pedig szív. Rángatom egy fél órája, de semmi. Ha wgyszer véletlenül beindul azonnal be is döglik. A benzinszűrője tisztának tűni. Mi tud ezen a gépen elromlani, hogy ne gyúljon egyáltalán?aug. 21. 19:08
1/2 anonim válasza:
Nézz körül hogy a gumicumira menő benzincső nem jött-e le. Vagy a gumicumi biztosan jó-e nem repedt, nem lukas, stb.
2/2 anonim válasza:
Lehet eltömödött a karburátor. Nekem is volt olyan, hogy a gumicumival nem tudtam megszivatni, de szerencsére sok rángatással beindult, utána már jó volt a szivató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!