A fűkaszára szerelhető gyomírtó drótkorong mennyire hatékony? És mennyire károsítja a térkövet?Mennyire karcolja össze?
Figyelt kérdés
Nagy felületen kellene a térkő fugáiból kinőtt gazt eltávolítani. Eddig spaklival és szikével kinlódtam,de valami sokkal gyorsabb megoldásra lenne szükségem.aug. 12. 17:40
2/6 anonim válasza:
Mindenhol nyomot hagy .Aki ügyes damillal is ki tudja csapkodni a fűcsomókat
3/6 A kérdező kommentje:
Már le lett permetezve.De visszatérő probléma.Nem magamnak,hanem a főnököm egész családjának nekem kell mostantól tisztántartani az udvart.3 ingatlanról van szó,és összesen kb 1500-2000m2 térkőről.Az egyik háznál a tűző napon,és forró kövön mászva csináltam meg,de így mégegyszer nem vállalom.Ki van zárva.
aug. 12. 17:57
4/6 A kérdező kommentje:
Egy kb 70 éves öreglány a főnököm,és van egy fia és egy lánya.Köszönöm a tippet,de én nem a te módszereddel végezném el a munkát.Te így szoptad? Vagyis szoktad csinálni? Vicces vagy.
aug. 12. 18:09
5/6 anonim válasza:
A gyomirtóval kevésbé visszatérő probléma, mivel az, ha normálisan csinálod, gyökerestől kiirtja a gyomokat. A drótkorong meg a damil csak leszaggatja a föld feletti részeket, és gyökérről már másnap elkezd hajtani.
A glifozát persze nem hat a magokra, de ha rendszeresen gyomirtózol, akkor az ott kikelt gyomokat nem engeded magot érlelni, így csak a szél által odahozott magok fognak kelni. Úgy évi 3 gyomirtózás elég jól rendben tartja.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
aug. 12. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!