1/10 anonim válasza:
Zabkorpát kell venni, és foltokban kiszórni. A csigába beledagad ha megeszi, és ettől elpusztul.
2/10 anonim válasza:
Szerencsére már Magyarországon is engedélyezték a csigák elleni bio készítményt. [link]
Ez egy olyan parazita a mi a meztelen csigákat támadja (semmi másra nem veszélyes) és ha egy csiga megfertőződik vele, az a többi csigát is képes megfertőzni.
3/10 anonim válasza:
Deszkát kell lefektetni, azalatt összegyűlnek a csigák.
4/10 anonim válasza:
Akármit próbáltunk semmi nem vált be.
5/10 anonim válasza:
Én metaldehidet használok már vagy 15 éve, több márkanéven, az működik. Csak tavaly óta II. kategóriás lett.
Most a Bros Vitrol nevű új szer a szabadforgalmú, azt még nem próbáltam.
6/10 anonim válasza:
Sózni szokták őket. Ennél olcsóbb megoldást nem fogsz találni. Mivel az EU betiltott minden hatékony ellenszert, ezért garantálni jönni fognak, akármit csinálsz.
7/10 zulu válasza:
Az elsőnek üzenem vettem zabkorpát és egyre nagyobbak lettek és napról-napra egyre többen jöttek!!Valami gyökér a neten elterjesztette ezt a baromságot,beszívtam én is,lóf@szt sem ért de legalább nem volt drága..Ha hízlalni akarod őket vegyél sokat de NEM működik!!!!!Mint ahogy az összes többi se amit összehordanak ezek a netes hagyjuk kik..Ami bevált nekem:kimegyek este vagy esős időbe ásóval és szeletelem őket egyből kettő lesz:DDDde a sózást is kedvelem olcsó útisó aztán látványos szenvedés a vége..aki itt érzékenykedik annak még nem rágták le csontig a bazsalikomját,paprikáját stb...aminek nincs természetes ellensége avval foglalkozni kell.Most a poloskák vannak soron,vegyvédelmi kesztyű a kézre oszt mehet a nyomkodás,utána mosószeres lemosás a kesztyűn mivel rettenetesen büdösek bírnak lenni..sajnos jobbat nem találtam egyelőre
8/10 anonim válasza:
A 3-as válasz miért lett lepontozva?!
"NEM működik!!!!!Mint ahogy az összes többi se amit összehordanak ezek a netes hagyjuk kik"
Márpedig a deszkás módszer működik. Alatta össze gyűlnek. Felfordítod bármikor, és már lehet is szeletelni.
9/10 zulu válasza:
Félreértettél.a deszkàs módszer nem végeredményt ad hanem egy rész a megoldás felé vezető úton.kacsákon még gondolkodtam de az nálam nem megvalósítható ill. nem érdemes.ahogy a sün sem
10/10 anonim válasza:
Én sóval egész szép eredményt értem el. Először kiültettem a friss palántákat (cukkini, paprika, kelkáposzta) és reggelre szó szerint semmi sem maradt belőlük. Vehettem újakat. Akkor vettem olcsó sót és kis méretű 5-6 cm átmérőjű cserépalátéteket. Este beleszórtam az alátétekbe a sót és minden palántát szorosan körberaktam velük 2-3 alátétet egy palánta köré, Kb egy hétig kellett esténként kitenni és reggel bevenni. Így már nem rágták le őket és megnőttek olyan nagyra, hogy már túlélték az esetleges vacsoravendégeket is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!