Kezdőoldal » Otthon » Kert » AGM 520 E típusú fűkaszának a...

Ürmös Krisztián kérdése:

AGM 520 E típusú fűkaszának a damilos fejét szeretném lecserélni késre, azonban kezdőként fogalmam sincs hogyan csináljam. Ötletek?

Figyelt kérdés
Használati kicsit hiányos , ezért sokat nem érek vele.

jún. 15. 16:03
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
Ahogy elnéztem a hasznàlatit, adtak hozzà egy imbuszkulcs méretű "Reteszelőszerszàm"-ot, azt kell àtdugni a fejen, a megadott pozícióban, majd letekerni a damilos fejet.
jún. 15. 16:11
 2/4 A kérdező kommentje:
2 méretű imbusz, egy villáskulcs és egy gyertya kulcs van. A gyertya kulcs csavarozó felével(csillag) próbáltam megakasztani , de mindig kiugrik. Esetleg van valami amivel helyettesíthető(valami célszerszám)?
jún. 15. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez a létező legbóvlibb kasza, az a kategória, mint a piacon a Strauss, 23 E-ért. Remélem, nem adtál érte ennél többet.

A könyv 10. oldalán lévő rajzon van a "védő" fantázianevű dolog, aminek elvileg a jobb oldalán van egy lyuk. Ebbe ütközésig beledugod az imbuszkulcsot, egyenesen. A damilfejet addig forgatod, ameddig az imbuszkulcs még beljebb nem megy. Mivel akkor ér oda az "A fogó" oldalán lévő lyuk. Ha ez a kettő összetalálkozik, akkor az imbuszkulcs miatt már nem tud elfordulni a tengely, tehát két kézzel megfogva le tudod tekerni a damilfejet. Arra figyelj, hogy balos menetű, tehát pont a másik irányba kell tekerni lazításhoz, mint a kóla kupakját...

De még ezt a könyvet is megnézheted, szerintem értelmesebb:

[link]

jún. 15. 19:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Neki ugrok mégegyszer a leírtak alapján :)
jún. 15. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!