Az lehetséges, hogy "kihugyoztam" a házunk előtt a füvet?
Figyelt kérdés
Mindig ugyanoda szoktam pisálni, és egy jó méteres sugarú körben kipusztult a fű. Lehet, hogy attól?2010. okt. 29. 15:43
1/15 A kérdező kommentje:
ja, de szóval nem rendszeresen csak ha itthon vagyok.
2010. okt. 29. 15:44
2/15 anonim válasza:
Nincs wc-tek?
Vagy putriban laksz?
4/15 anonim válasza:
Szerintem simán lehet, ha nagyon sokszor csináltál oda.
Amúgy velem is előfordult már, hogy ha kint vagyok a garázsban, vagy valahol a kertben ezt-azt csinálok és kell, akkor nem megyek csak ezért be a házba, hanem ott elintézem. Persze olyan helyen, ahova nem lát oda senki. Pedig van wc-nk és nem putriban lakunk.
5/15 anonim válasza:
bizony, a vizeletben lévő ammónia kinyírja a füvet is.
6/15 anonim válasza:
ma 16:25
Feleséged helyében levágnám a paszulyodat...:)
7/15 anonim válasza:
Keress egy citromfat, arra hugyozz, jot tesz neki. Milyen diszno emberek vannak!
8/15 anonim válasza:
Énis volt h az udvaron egy helyre hugyoztam mindig és ott is kiment a fű. Aztán inkább bementem a 10méterrel arréb lévő pottyantósra és oda végeztem.
9/15 anonim válasza:
Ezért nem jó mindig ugyanoda. Pláne ha alkoholt is tartalmaz a vizelet akkor aztán valóban gyomirtó.
Különben a hangyák kiirtására a kertből nagyon bevált módszer. Nem kell hangyaölő, csak egyszerüen lepisiled a hangyabolyt, és a hangyák elköltöznek. Maximálisan humánus és "zöld" módszer.
10/15 anonim válasza:
Hihetetlen milyen alpári vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!