Szerintetek rossz ötlet 2m magas kerités a telek körül ?
Irónai on: A helyetekben közbe téglakerítést tennék, a tetejére szögesdrótot meg üvegtörmeléket és riasztó szirénát is, akkor talál kellöen börtönhatása lenne. Irónia off
Szerintem a szüleidnek tökéletesen igaza van, fölösleges az egész
Nálunk egyik oldalon 2 m magas palakerítés van, másik oldalon 2 m magas trapézlemez, mindkét oldalon a szomszédok készítették. De egy áldás, ha nem bámészkodik ide senki.
A szomszéd kertvégi szomszédjában lakó öregasszony mondta, hogy először nem örült neki, hogy ilyet csinál a szomszéd, de aztán rájött, hogy így fürdőruhában kertészkedhet, azt addig szégyellte volna.
(Plusz haszon: a cserepes növényeket kevésbé borogatja fel a szél.)
Szóval ha rászánod a pénzt, csak javasolni tudom. Nem is értem, miért gondolja bárki, hogy ennek hátránya lenne.
Nálam hullám palából készült a kerítés de így vettük.
Nagyon szeretem,jó ötlet a lemez kerítés.
Az jó méretű udvar. Ha van rá keret, akkor kerítsd körbe nyugodtan.
Bárcsak nekem lenne ilyen szomszédom, aki ilyen kerítést épít.
Esetleg az egy jó megoldás lehet még, ha csak az utca felőli részen csinálod meg így. A többi részen meg ültess tujákat vagy valamilyen növényt, ami takar. Nálunk is tuja van. Jó, mert örökzöld és már 3-4 méter magas. Össze is nőttek már, így egyáltalán nem látni át rajtuk.
9-es vagyok.
A tuja lehet még se jó neked. Most jut eszembe, hogy nekünk 10 év alatt nőtt meg ilyen szép nagyra. Az meg azért sok idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!