1200 nm területre fűnyíró?
Milyen fűnyírót válasszák 1200 nm területre? Melyikek a megbízható márkák?
Önjáró, masszív szerkezet, nagy kerék, 200 000 Ft alatt?
A terület egybefüggő és viszonylag egyenletes.
Én kb ekkora területet nyírok 9 éve egy McCullogh 125çm3 géppel.
Olajcsere minden szezon előtt.
Lekopogom, eddig még semmi gondja nincs. Fű gyűjtős, oldalkidobó és mulcsozo nincs hozzá.
Én mindig a legolcsóbb önjárót veszem, aminek min 50 cm a vágószélessége.
Ez azóta van így mióta megállapítottuk a drága gép sem bír többet, kivéve, ha Honda felirat van rajta.
9 éve 60000-ért vettem a Gamma Garden gépet. Ez a 10. szezonja, semmi baja, évente kap új gyertyát meg olajat. A hátsó kerekeit lassan cserélni kéne, mert simára koptak, de az a helyzet szerintem nem befolyásól sok mindent. 1300 m2-t vágok vele hetente.
Az előzőt 20000-ért vettem a Tescoba, nagyon le volt akciózva, de ez még nem volt önjáró. 6 évet ment el, úgy, hogy még 2 haverom is minden héten elkérte, így összesen kb 4500m2-t dolgozott. Ezek amolyan csoportos sörözős fűnyírások voltak, közben pedig batyus bogrács partikat csináltunk.
Ez előtt volt a Briggs önjáró, 5 évet bírt... szintén 4500 m2/hét, ezt haverom vette.
Robotfűnyírót ajánlanék, érdemes rá gyűjteni esetleg, vagy akciót figyelni.
Amióta megvan, 2 év, kivirult a kerti növényszőnyegünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!