Kezdőoldal » Otthon » Kert » Lidl benzines fűkasza működhet...

Lidl benzines fűkasza működhet így?

Figyelt kérdés
Lidl ben Csütörtöktől lesz kapható Parkside 2 ütemű fűkasza. Ha 2 hónapig használnám és visszavinném (hibával) vagy indok nélkül akkor visszaadják a pénzt? Sokszor visszavittem már kisseb dolgokat 3 hónapon belül és kérdés nélkül visszaadták a pénzt, de azért azokat nemhasználtam olyan sokáig.

máj. 19. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Igen, visszaadják. Sőt még kamatot is fizetnek! Meg kapsz 10 kg nagymama kedvence finomlisztet is grátisz.
máj. 19. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:
58%
Ennyi pénzért mégis mit szeretnél venni.Gondolj bele 27 % a áfa.Szállítási raktározási költség.Én már adtam le garanciális gépet,majd megjavitva küldték vissza .Van a Lidlnek javitó bázisa is az országban .
máj. 19. 14:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Aki nem ért a Lidl termék visszavételhez az kérem ne írjon hozzá. Amit 3 hónapon belül visszaviszel ha hibás ha nem vissza kapod az árát. 3 hónap után van az hogy futár viszi el háztól ha hibás és ha tudják cserélni vagy javítani visszahozzák vagy kifizetik az árát
máj. 19. 21:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Idén vettünk egy ágdarálót. Hétköznap vettük, de kipróbálni csak hétvégén tudtuk. Egyik szombaton elkezdtünk vele dolgozni, de nem jutottunk sokáig, sajnos. Visszavittük és visszaadták a pénzt. Nálunk akkor tényleg hibás volt, az üzletben nem volt másik gép belőle.
máj. 19. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Aztán ne csodálkozzunk, ha az ilyen szemét vásárlók miatt egyszercsak úgy döntenek, hogy szigorítanak. Azért ember, kicsit nézzél már magadba. Mindennek van határa!
máj. 20. 03:33
 6/7 anonim válasza:
Ha hibás akkor vidd vissza. Ha nem tetszik és nem használtad akkor is vidd vissza 90 napon belül. De ha 2 hónapig használod és semmi baja akkor ne vidd vissza.
máj. 21. 08:14
 7/7 anonim ***** válasza:

"Aki nem ért a Lidl termék visszavételhez az kérem ne írjon hozzá. Amit 3 hónapon belül visszaviszel ha hibás ha nem vissza kapod az árát."

Miért is írtál ki kérdést?

Amúgy a fej.menete lehetetlen. Én is visszavittem emiatt. Hat hónap után.

máj. 21. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!