Miért ugrik szét a fűkasza berántószerkezete?
Már vagy tízszer újratekertem benne a rugót. Pár berántásig működik, de utána a rugó kampós része (amit be kell akasztani elsőnek feltekerés során) kiugrik a helyéről.
Nincs semmi eltörve, látszólag minden rendben van. Arra is figyelek, hogy berántás során ne erősen csináljam, ne húzzam túl. Ezért arra gondolok, hogy összerakásnál én rontom el.
Ilyenem van: https://www.youtube.com/watch?v=4gsUUYWUwss
Mitől ugrott szét legelőször?
Addig amíg nem tudsz másikat venni, használd berántó nélkül.
"Mitől ugrott szét legelőször?"
Kölcsön adtam valakinek. Ahogy visszakerült hozzám, rögtön az első rántásnál már nem húzta vissza a zsinort. Gondolom rángatta az illető neki rendesen, mert nem rögtön indul a gép azért, játszani kell vele.
Visszaraktam a helyére a rugót. Utána jó volt 1 napig, dolgoztam is vele. Majd most kb 3 rántásonként szét kell szedni, mert a rugó kiugrik. Az a baj beindítani se tudom így.
Valószinüleg leötörött valami, vagy a másik csávó is szétkapta és nem jól rakta össze. Lehet nem jó sorrendben vannak az alkatrészek és félkepa a zsinór.
Nálam ilyen volt, egy alátét nem a tárcsa alatt, hanem felette volt (szerelő rakta össze) és emiatt fede volt a zsinór és a tárcsa oldalára fel tudott kapni és már dobta is le magát. Az összes k. anyját elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!