Hozatott termofoldon kinott par gaz milyen gyomirtot hasznaljak?
Par hete hozattam termofoldet de kijott rajta eloszor csak nehany gaz azokat kezzel kiszedegettem de az a baj hogy csak a leveleit tudtam letepni soknak a gyokeret mar nem tudtam kihuzni ezert gondoltam a gyomirtora muszaj lesz sajnos...
Melyiket ajanlanatok? Csak a gazra kell fujni vagy a foldre is ahol nem jott ki gaz?
Gyomirtozas utan mennyi idot kell varni hogy elvethessem a fumagokat?
Elore is koszonom ha vki segit
Glialka pl. Ha tudsz venni.
A dobozon rajta lesz minden infó.
A teljes területre juttasd ki, ne csak egy-egy növényre
Kivisz mindent
Rendben koszonom ezt fogok venni
Es utana mennyi ido mulva szorhatom el a fumagokat?
Ha már glifozát, akkor olcsóbbat vegyél. Mindegyik ugyanazt tudja, csak némelyek fele pénzért. Megkérdezed a boltban, melyik a legolcsóbb glifozát.
De mikor bedolgozod a fűmagot, akkor más gyommagvak kerülnek olyan helyzetbe, hogy kikeljenek. Ami nem leveles, az ellen nem hat ez a típusú gyomirtó. És használat után várni kell valamennyit a hatásra.
Ilyen alapon meg talán érdemesebb lenne rotációs kapával átszaladni a területen, aztán némi egyengetést követően azonnal vetni is a fűmagot. Csak még öntözni nem kell egy pár napig, hogy a felszínen maradt gyomok is elszáradjanak. A még kicsírázatlan fűmagoknak nem fog ártani a szárazság.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!