Kezdőoldal » Otthon » Kert » Egyesek miert foglalkoznak...

Egyesek miert foglalkoznak annyit a gyepükkel?

Figyelt kérdés

Beleptem egy ilyen fuvesitessel foglalkozo csoportba mert most kezdem majd a fuvesitest es elkepedve latom h emberek mit meg nem tesznek hogy szonyegszeru már már termeszetellenes zold gyepük legyen..

Vakondhalo

Gyepszelloztetes

Ilyen olyan mutragya

Ilyen olyan ontozorendszer

Ha mar egy lyuk keletkezik a gyepukbeb akkor jaj jaj mit lehet tenni ez milyen bogar mit lehet tenni ellene stb stb...

Csak sztem tulzas ez?

2024. ápr. 1. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mások fél-egymillió forintot is ráköltenek egy komoly akváriumra.

Van aki 3-5 milliós órával a csuklóján mászkál, pedig max nettó 1.5 milliót keres, tehát neki is komoly tétel.

Van aki évek alatt összerak egy szintén többmilliós fényképes szettet.

Napestig sorolhatnám.

Emberek vagyunk, igyekszünk valamit tökéletesíteni, ez boldoggá tesz minket, ez a hobbink.

Szerintem szép dolog, már én személy valóban több örömöt lelek egy szép sövényben, vagy virágágyásban.

2024. ápr. 1. 22:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy 1-es írja, mindenki más és mást tart fontosnak.

Mi akkor szórtunk fűmagot amikor még építkeztünk és azóta se csináltuk meg rendesen. Hol ilyen hol olyan fűmaggal meg van szórva, próbáljuk csökkenteni a pitypang és más gyom mennyiségét, de se az nem zavar minket hogy sok helyen a fű van vesztésben és más hasonló növényzet kezdi átvenni az uralmat, sem az, hogy a talaj alatta egyenetlen. De ettől még mi is minden évben használunk fűszellőztetőt (saját van), használunk néha gyeptrágyát is és rendszeresen vágjuk, mert úgy szép.

Egyik szomszédunkban viszont a számomra tökéletesnek látszó gyeppel nem voltak megelégedve, hát felszedették az egészet, a talajt is kicsit cserélték, javították, majd újra csináltatták hengereléssel, fűvetéssel mindennel - pedig az eredetit is csak előző évben csináltatták meg.

Nekik úgy volt jó, nekünk meg így és neked meg mindkettő feleslegesnek tűnhet. Ez van.

2024. ápr. 1. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy gyepszellőztetés műtragya nem éget rengető.Hála az égnek vakond nincs felénk.Locdolni még nem szoktam majd ősszel újra telepítem ami kiégett.
2024. ápr. 2. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Ez egy hobbi, ami ráadásul nagyon látványos.

Ugyanakkora baromira környezetkárosító ez a rengeteg műtrágya és elpazarolt víz, a mi klímánkon már öngól a tökéletes gyep.

2024. ápr. 2. 14:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Most azon rikácsoltak hogy megjelent a pitypang. :D

Jézus, gyere le..

2024. ápr. 4. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!